HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Naturista konditerem

Naturisták számára nyitott konditermet egy vállalkozó szellemű és sokak szerint túlságosan is szabad felfogású hölgy London szórakozó negyedében.
A régi klubtagok szigorúan csak anyaszült meztelenül állhatnak erősítő gépek elé, az alkalmasint betérőktől és frissen belépett tagoktól ezt még nem várják el egyből. Idővel persze nekik is meg kell szabadulniuk gátlásaiktól, és persze ami a lényeg, a ruháiktól is.
A klub megnyitása óta folyamatosan csúcsforgalmat bonyolít le, de a tulajdonos szerint a legtöbb vendég csak kíváncsiskodni tér be. A visszatérő vendégek hamar hozzászoknak a meztelenséghez, és idővel annyira természetesnek tartják, mint amennyire az az ember természetes állapota is.
Persze aligha meglepő, hogy a legtöbb régi vendég egyben nudista is, a klub vezetői egy ilyen összetartó társaság tagjai, akik a dél-angliai nudistastrandokon ismerkedtek meg egymással.
A jó hírnek örvendő intézményt ugyanakor sok féltékeny házastárs szeretné bezáratni, aminek meglehetősen egyszerű oka van, hiszen remek lehetőséget nyújt alkalmi szex-kalandozásokra. Mert mire kiváló egy konditerem azon kívül, hogy fizikailag karban tartsuk magunkat? A válasz is egyszerű, hát ismerkedésre!

[LHP.HU]

2005.02.21. 00:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: