HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Menyasszony lett az erotika királynője

Közönségszavazás döntött attól, hogy a szexipar melyik dívája legyen az erotika királynôje.
- Smsben lehetett szavazni a királynôjelöltekre – magyarázta Kovi – Nagyon sok szavazat érkezett és úgy tudom, hogy a gyôztes Mya, 780 szavazattal kapott többet mint elsô udvarhölgye Nikki Rider. Mya nagyon meghatódott. A közönség egyszerûen imádja ôt, ma már ô az abszolút pornósztár – állítja a magyar pornóguru.

Régebben sokszor álmodoztam arról, hogy egyszer én leszek az Erotika királynôje – mondta Mya – Alig akarom elhinni, hogy ez sikerült, bevallom még sírtam is. 2003-ban kezdtem pornózni a párommal Dominic Ross-al aki idôközben a kamera túloldalára állt. Nyolc és fél éve vagyunk együtt és két éve vagyok menyasszony. Nem is lehetnék boldogabb – mondta a csinos pornós. Hatalmas elismerésben részesült Maya Gold. Számtalan díja mellett, most már az Erotika Császárnôje címet is magáénak tudhatja. Három éve már nem forgat, de mint mondja az erotikát és a pornót külön lehet választani.
- Nagyon örülök a díjnak, annak ellenére, hogy évekkel ezelôtt abbahagytam a pornózást a párom kedvéért. Elôtte nem voltam boldog, hisz a magánéletem nem volt kiegyensúlyozott. A párommal távlati terveink között szerepel az esküvô, és be kell valljam, az sem lenne ellenemre ha egy kisbabát dédelgetnék a karjaimban. További díjakra nem vágyom, hisz nincs nagyobb elismerés mint a közönség szeretete – mondta a szôkeség.

Borsonline

2007.09.27. 12:32
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: