HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Potenciazavar

Ennek ellenére hibásan itélünk, ha azt hisszük hogy csak az idősek körében van igény a merevedési zavarok kezelésére. A fiatalabbaknál az egyre fokozódó stressz, a teljesítmény orientált szemlélet elterjedése a szexualitásban, és az egészséget rontó káros szenvedélyek terjedése okoz merevedési zavarokat.

A kérdés fontosságát -a társadalom részéről egyre markánsabban megnyilvánuló igény mellett- orvosi szempontból az adja, hogy a merevedés romlása első panaszként jelentkezhet a szervezet számos általános betegsége esetén. Ezért a merevedési zavart mindig komolyan kell venni és szervi ok gyanuja esetén tisztázni kell az esetleges kiváltó betegséget.

A szervi eredetű merevedési problémák általában fokozatosan jönnek létre és kezelés nélkül előbb-utóbb közösülési képtelenséghez vezethetnek.

Ezek túlnyomó részét érrendszeri elváltozások, leggyakrabban a magas vérnyomás betegség, a cukorbetegséghez társuló érműködési zavarok illetve az érelmeszesedés okozza.

Ugyancsak gyakoriak a különböző gyógyszerek hosszantartó szedése kapcsán, azok mellékhatásaként fellépő merevedési problémák. Legtöbbször a magas vérnyomás elleni szerek, az idegrendszerre hatók és a szívgyógyszerek járnak a merevedés romlásával.


A lelki eredetű merevedési zavarra jellemző, hogy gyakran partner és/vagy
szituációfüggő probléma.


Nemegyszer egyik napról a másikra alakul ki, elmúlik, majd ismét jelentkezik.

A kezelést illetően az enyhébb, pusztán lelki okokra visszavezethető esetek tanácsadással vagy pszichoterápiával kezelhetőek, de gyakran a merevedést javító átmeneti gyógyszeres kezelés válik szükségessé. Ez a közösülési képtelenséget megszünteti és igy a kudarcokból adódó negativ lelki reakciók /szorongás,önmegfigyelés stb./ lényeges javulásához vezet. A merevedési zavar javul, vagy megszűnik és a gyógyszeres kezelés általában elhagyható.

A szervezet valamely betegsége miatt kialakult merevedési problémák esetén elsőként a merevedést erősítő gyógyszerek alkalmazása jön szóba. Ma már hatékony gyógyszerekkel rendelkezünk, de ezek használata csak a probléma tisztázása után, szakember javaslatára és ellenőrzése mellett biztonságos. A tablettás készítmények közül az enyhébb hatásúak a problémák közel felénél, az erős hatásúak a páciensek 80%-ban hatékonyan javítják a merevedést, lehetővé téve a közösülést.

Akiknél kifejezett érműködési zavarok vannak, azok egy részénél a tabletta formájában alkalmazott gyógyszeres kezelés nem kellő hatásfokú. Ilyenkor értágító injekciók alkalmazásának betanítása jön szóba. Igen hatékony, diszkréten alkalmazható, fájdalommentes módszer.

Sajnos sokaknál olyan kifejezett érműködési zavar okozza a problémát, hogy értágítókkal nem hozható létre megfelelő merevedés. Ezeknél műtét végzése jelenthet megoldást. A speciális implantátumokkal végzett műtétek eredményei jók .

Összefoglalva, a merevedési zavar nem csak a férfiakat érintő,fontos orvosi és társadalmi probléma. Törekedni kell eredetének tisztázására, hogy a szervezet így megnyilvánuló általános betegségét felfedezhessük és hatékonyan kezelhessük.

Leggyakrabban a gyógyszeres kezelést alkalmazzuk, de az ország egész területéről küldenek hozzánk más orvosok olyanokat, akiket korábban sikertelenül kezeltek. E pácienseknél korábban még nem alkalmazott gyógyszert, injekciós kezelést -ezek hatástalansága esetén műtétet végzünk.

Fő elvünk, hogy minél gyorsabban /lehetőleg már az első vizit után/, minél kevésbé kellemetlen módon /lehetőleg gyógyszer alkalmazásával/ képessé tegyük a pácienseket a gond nélküli szexuális életre.


LHP.HU]

2005.03.05. 03:58
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: