HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Erotika tavasszal is - 5 helyszín, ahol a szex izgalmasabb lehet

Talán ebben az átmeneti időszakban a legnehezebb frissen tarrtani a szexet. A tél elmúlt, de a vízparti szex még várat magára.

Tracey Cox megosztja velünk azt az 5 helyszínt, amit mindenképp ki kell próbálnotok, ha vérfrissítésre vágytok!

Víz mellett

A természetes vizek hőmérséklete még nem az igazi, helyette inkább a melegvizes fürdőket válasszátok. Már néhány perc a napfényen, és a tested feltölti magát energiával. De hasonló eredményt érhetsz el a szoláriummal is. Nincs más dolgotok, mint leheveredni egymás mellé, és szépen, lassan, kényelmesen szeretkezni! Amint itt a nyár, a szabad strandok, uszodák, homokos tengerpart számít a legizgalmasabb szex-helyszínnek.

Tűzforrón

Ha imádod a meleget, de a kinti klíma nem alkalmas a meztelenkedésre, próbáljátok ki egy nyitott kandalló előtt. Terítsetek le egy pokrócot, nyissatok ki egy üveg bort, tegyetek be egy kellemes lemezt, és már kész is az ötcsillagos helyszín!

Kádban

Ha a hétköznapokon inkább a gyors zuhanyt választod, a kádat megtarthatjátok a különlegesebb alkalmakra. Engedjétek tele forró vízzel, csepegtessetek bele néhány tenger illatú olajat, rakjátok tele kagylókkal, gyertyával a kád szélét, és essetek egymásnak. Egymással szemben üljetek le, a lehető legközelebb, a nő nyújtsa fel egyik lábát, míg kezével támaszkodjon meg maga mögött. Így kényelmes lesz a behatolás.

Zöld mező

A nagy, tavaszi séták annyi kedvező hormont termelnek a szervezetben, hogy az már felér egy orgazmussal. Ha többre vágytok, keressetek egy dús növényzetű helyet, ahová leheveredhettek. Mivel nincs még forróság, nem kell minden ruhától megszabadulni. És épp ettől lesz izgató! Csak a szükséges nyílások útját tegyétek szabaddá, és mehet e menet.

Pihenőhelyek I

lyenkor tavasszal a wellness-központok is felkapottabbak! Nincs is meghittebb, mint egy hatalmas francia ágy, egy közvetlenül nyíló erkély, és a saját jacuzzi. Ha nincs kedvetek a nyilvános helyekhez (pedig itt csodás a masszázs, a bár, és a környezte), zárjátok magatokra a szoba ajtaját, és csak egymással foglalkozzatok egy hétvégén át!


eletmod.hu

2009.03.12. 00:51
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: