HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

RIPORT KATÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!

KATA 06 30 915 2131

1.Mikor kerültél az erotika világába? (Előtte más területen kipróbáltad-e magad, modellkedés, tánc, filmezés stb) Ha igen, akkor egy pár mondat arról, mi volt ez)

Kb egy éve dolgozom az erotika világában, előtte semmi kapcsolatom nem volt erotikus munkával. Éltem az egyszerű hétköznapi emberek életét.

2. Miért kezdtél bele ebbe a munkába?

Bulizni jártam barátaimmal hétvégeken és egy buliban ismerkedtem meg egy lánnyal aki ezt a munkát végezte már akkor. Vele beszélgettünk elég sokat és meggyőzött, hogy ki kell hogy próbáljam. Aztán miután kipróbáltam abbahagyni már nem tudtam.

3. Milyen vendégeket vársz? Igény szerint ketten együtt is fogadjátok a vendéget? Kiket vártok: csak férfiak, vagy hölgyek és párok is mehetnek?)

Nincsenek nagyon kikötéseim a vendégeket illetően, de azért az ápoltság az egyedüli fontos dolog nálam. Ha egy vendég nem kellőképen ápolt akkor nem fogadom. Korosztály szerint nem szoktam besorolni a vendégeimet, hiszen változóak az emberek. Mivel még én fiatal vagyok, ezért szeretem a fiatalabb korosztályt, velük kicsit felszabadultabb vagyok, de a nálam idősebbekkel is jól tudom magam érezni, hiszen ők nagyon figyelmesek.

4. Milyen ruciban fogadod a vendéget?

Mindig igyekszem szexisen várni és fogadni a vendégeimet, és ha címre megyek akkor is megfelelően öltözködöm fel. Nagyon fontos számomra a szexis ruha, hiszen otthon ezt nem kapják meg a vendégek, ez is hozzátartozik a munkámhoz.

5. Mit vállalsz, mit kérhet a vendég? (alap és extrák: francia óvszerben vagy anélkül, anál, mélytorok, pisi, S/M, Domina, kötözés stb)

A repertoárom eléggé széles, a popsiszextől a natúr franciáig minden megtalálható benne. Csak szexet vállalok, domina és ehhez köthető dolgokat viszont nem. Címre is kimegyek, akár szállodába, akár privát lakásra.

6. Mi a kedvenc szexpózod?

Imádom ha engem kényeztetnek, szeretem a natúr franciát, amikor én is kényeztetem a vendéget és ő is viszonozza ezt nekem.

7. A szex mely verziójában vagy a legjobb, mi a kedvenced?( pl orál, anál vagy valami extrém dolog, domina, fétis stb)

Erre a kérdésre nem igazán tudok válaszolni, hiszen a vendégek tudják hogy nekik mi volt jó bennem. Visszajelzések alapján ami biztos, hogy szűk popsimat imádják a vendégeim, és a franciám sem elhanyagolható…

8. Házhoz kimész-e, vagy csak a vendég mehet hozzád?

Igen kimegyek házhoz, sőt még buliba, legénybúcsúra, showműsorokra is szívesen megyek. Nagyon szeretem a jó bulikat, igazán jó hangulatot tudok teremteni akár egyedül is, de barátnőmmel közösen is mehetünk.

9. Több pasi egyszerre mehet-e?

Hát nem igazán szoktam egyszerre több pasit fogadni, de volt már rá példa hogy két barát szeretett volna velem lenni és megoldottuk. Eléggé izgalmas volt, biztosan bevállalnám máskor is.

10. Vállalsz-e mást is, pl escort, legénybúcsú, show műsor stb?

Igen vállalok, de csak Budapest területén.

11. A lakás mely pontjain mehet a szex? Csak az ágyban, vagy vannak más alkalmas helyszínek is?

A lakásban bárhol szexelhetünk, hiszen diszkrét otthonomban nem zavar bennünket senki. Ha valaki címre hív ki, akkor is eléggé rugalmas vagyok a kéréseket illetően.

12. Elégedett vagy a külsőddel, és ha igen, mit szeretsz magadon a legjobban? (cici, popsi, arc, haj, mosoly stb)

Még nagyon fiatal vagyok, 22 éves, így meg vagyok magammal elégedve azt hiszem. Biztosan lehetne nagyobb cicim, szebb arcom mint amilyen, de én és a visszajáró vendégeim meg vannak velem elégedve. Hozzám azok a vendégek járnak, akik szeretik a fiatal, helyeske lányokat, én az a típus vagyok.

13. Amikor épp nem a szexel foglalkozol, mit szeretsz csinálni? (sport, bulizás, kirándulás stb)

Imádok a kutyusommal lenni, ő az én legfontosabb társam. Ez a munka mellett tudok nyelveket tanulni, és most már egy éve azzal foglalkozom, hogy minél több nyelven tudjak megfelelően beszélni, szóval nyelvtanulással töltöm a szabadidőmet.

14. Hol található a lakás, ahol a vendéget fogadod? Mely kerület, ill. pár dolog a lakás felszereltségéről. (Jól megközelíthető, diszkrét lépcsőház stb)

A 9. kerületben tudom fogadni a vendégeket, egy igazán diszkrét, igényes, nagyon szép lakásban.

15. Mi a kedvenc férfitípusod?

Mint már az előzőekben mondtam, nagyon szeretem a fiatal fiúkat, velük tudok felhőtlenül bármiről csacsogni, de azért mint már említettem a középkorú pasikkal is nagyon jól tudom magam érezni.

16. Szereted, ha a vendég viszontkényeztet?

Hát persze hogy szeretem. Aki azt mondja hogy ő csak azért csinálja ezt a munkát, hogy ő kényeztethessen, az hazudik. Azért minden nőnek jólesik, - a mi szakmákban lehet hogy nem mindig -, ha kényeztetik.

17. Mi az, amit a szexben még nem próbáltál, de szeretnétek kipróbálni?

Fiatal korom ellenére azt hiszem hogy már minden olyan dolgot kipróbáltam, ami egy normális szexkapcsolatban lehetséges. De ha lesznek új kérések, vagy új lehetőségek biztosan nem fogok elzárkózni előle, de most nem tudnék mondani semmi olyant amit szeretnék kipróbálni.

18. Használsz-e segédeszközöket? vibri stb

Persze, hogy használok, elengedhetetlen a vibrátor használata, de van olyan vendég aki „farokgyűrűvel” jön és kéri hogy használjuk, természetesen nem utasítom el.

19. Szoktatál-e a vendégektől ajándékot kapni? És ha igen, mit

Igen szoktam kapni ajándékot, főleg a törzsvendégeimtől, ők rendszeresen meglepnek egy-egy csokival, pezsgővel, vagy egy szál virággal. De azért vannak olyan gavallér ismeretlen vendégeim is akik első alkalommal egy szál rózsával, vagy pezsgővel jönnek hozzám.

ELÉRHETŐSÉG: Elérhető vagyok a hét minden napján, reggel 9 órától hajnal 3 óráig, Budapest 9. kerületében a Ferenc körúton.
A nevem KATA telefonszámom: 06 30 915 2131

szexinfo.hu

2013.03.31. 17:12
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: