HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex az autóban

Felmérések szerint nem csak azok élnek szexuális életet az autóban, akik nem tudnak más helyet találni maguknak egy kis intim együtt létre, ma már azok is kikocsikáznak egy eldugott helyre, akik már unják az otthoni környezetet, a jó puha ágyikót.

A változatosság gyönyörködtet, tarja a mondás, és ez épp igaz a szexuális életre is. Egy nemi kapcsolat akkor tartós, és harmonikus, ha abban néha változatosságot tudunk belevinni, és miért ne lehetne ezt épp egy autós szex-el kielégíteni?

Régen a fiatalok kedvelt szokása volt, hogy mivel a lányos háznál túl erkölcsös szülõk fogadták õket, így hazafelé menet egy sötét kis erdõben volt idejük és módjuk összebújni, vagy szeretkezni is egyet. De vannak olyanok is, akiket út közben ér utol a nemi vágy, és akkor egy útközbeni pihenõ alatt miért ne elégíthetnék ki a szexuális vágyaikat is?

Ezelõtt az autó elég kényelmetlennek tûnt, és csak szükségmegoldás volt, ma már azonban a méretes, és kellemes elosztású autók belseje elég jól variálható ahhoz, hogy a hátsó ülésen kényelmesen elférjen egy szerelmes, és vággyal fûtött párocska.

Ma már inkább a helyszínt nehéz megválasztani, hogy hol is parkoljunk le, hogy esetleg meg se lásson senki, vagy hogy ne legyen már eleve foglalt az eldugott kis terület. Vigyázni sem árt, mert ha a közbiztonság urai találnak ránk, az nem csak hogy kellemetlen lehet, de a pénztárcánk is megbánhatja, hisz büntetés jár a közszemérem megsértése miatt.

Persze vannak, akik mégis szorosan, betuszkolva érzik magukat a hátsó ülésen, fõleg ha még ebben a hõségben klíma sincs az autójukban, azok se szomorkodjanak, hisz az autónak támaszkodva, a természet lágy ölén is lehet épp oly kellemes egy kis gyönyör, mint bent az autó hátsó ülésén.
Jó utat, és kellemes idõtöltést kívánunk minden autósnak és utasának!

nice

2005.08.25. 22:57
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: