HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A fiatal szeretõ a jó szeretõ

Mindez egy női magazin felmérésébõl derült ki, mely arra kérdezett rá: mit szólnak a brit nõk ahhoz, hogy manapság nem egy híres sztár - mint pl. Demi Moore és Cameron Diaz is - maguknál évekkel, ha nem évtizedekkel fiatalabb férfival él együtt.

A válaszokat bõvebben is meg kellett indokolni, és ezekbõl az derül ki, a középkorú angol nõk legtöbbje egyáltalán nem tartja elvetendõnek, hogy hozzájuk hasonló korú társaik fiatal szeretõket tartsanak amolyan "szex-játszótársnak".
Ugyanakkor a férjezetteknek csak három százaléka elég bátor ahhoz, hogy maga is szeretõt tartson, inkább megelégszik férje nem éppen kielégítõ teljesítményével. Azok ugyanis többnyire igen keveset törõdnek párjuk igényeivel. A szexológusok körében már régóta közismert tény, hogy a szigetország lakóinak szexuális kultúrája igen sok kívánnivalót hagy maga után, amirõl nagyrészt a férfiak tehetnek.
A már révbe ért, tartós kapcsolatban, házasságban élõ urak ugyanis többnyire nem érzik úgy, hogy továbbra is azt az arcukat mutassák, amivel sikerült meghódítani szívük választottját, eltunyulnak, elkényelmesednek. Így aztán nem is csoda, hogy manapság a brit nõk egyre inkább nem honfitársaik, hanem a szigetországban szép számmal élõ idegen nemzetiségû férfiak közül választanak párt maguknak.

nice

2005.09.25. 20:33
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: