HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Karácsonyi csúcsforgalom a prostiknál

Milliós összeget csak olyan lány tehet zsebre, aki több nyelven beszél, tökéletes alakja van, tájékozott a politika a kultúra terén, és nem utolsósorban hajlandó hét napot eltölteni egy férfi mellett.
- Kialakult itthon is egy olyan réteg, amely hajlandó áldozni arra, hogy "jó" társaságban legyen. A hárommillióért egy hetet kellett a lánynak külföldön töltenie egy öregebb úrral. A lányok többsége örül, ha napi pár ezer forintot keres - meséli Földi Ágnes, a Prostituáltak Érdekvédelmi Szervezetének elnöke.
Az interneten magát duci lányként hirdető Helgát leginkább a fiatal fiúk keresik fel saját lakásán. A lány annyira elfoglalt, hogy legénybúcsúkat már nem is vállal.

- Régen eljártam ilyen partikra, de ma már vidáman megélek abból, hogy itthon "rendelek". A legtöbb kuncsaftom fiatal egyetemista, akik még tele vannak kiéletlen fantáziákkal a szexel kapcsolatban - mesél a tapasztalatairól Helga.

A Helgánál sokkal vékonyabb Laura az idősebb korosztály körében örvend nagy népszerűségnek.
- Járt nálam már olyan gazdag ember is, akinek csak az órája egymillió forintot ért. Azt mondta, hogy látott a neten és azonnal megkívánt. A többi vendégem is 50 körüli, és bevallom, a legtöbb elég perverz, de a pénz mindenért feledtet - mondja Laura.

Budapest külvárosában, az utcán dolgozó Bettina mellett leginkább fiatal fiúk fékeznek le.
- Nem csak itt, az út szélén, a város legelőkelőbb helyein is hallottam már olyan történetet, amelyben a viszonylag fiatal apa maga fizeti be kamasz fiát egy menetre. Nálam is számtalan ilyen "kisfiú" megfordult már, és biztos vagyok benne, hogy egyik sem töltötte be a 18. életévét - mondja a hidegtől vacogva Bettina, majd int egy kamionosnak: "szabad vagyok!"

A szexuálpszichológus szerint két nagy csoportba oszthatóak azok a férfiak, akik prostituáltakhoz járnak.
- A ilyen jellegű szolgáltatásokat igénybe vevők nagy részének komoly önértékelési problémáik vannak. El sem tudják képzelni magukról, hogy ők is képesek lennének egy normális tartós kapcsolatra. A másik csoport, akik már unják partnerüket, és a változatosságot keresik az örömlányoknál. Még akkor is izgalmasnak találják a prostituáltat, ha pontosan ugyanazt csinálja, mint a felesége vagy az élettársa - tájékoztatta a Színes Bulvár Lapot dr. Molnár Péter szexuálpszichológus.

A szakember szerint mindenkiben megvan a hajlam a perverzióra. A gazdagabbak, ha ezt nem tudják otthon kiélni, megfizetik, a szegényebbeknek marad a pornófilm.

- Amióta a VIII. kerületben felszereltük a térfigyelő kamerákat, tizedére csökkent az utcai prostitúció. Akiket mégis rajtakapunk, szinte mindig elismerik a szabálysértés vétségét. Az örömlányok klienseit nem visszük be a kapitányságra, hanem 50 ezer forintos pénzbírságban részesülnek - mondta el Dorkó Attila, a VIII. kerületi rendőrkapitányság főhadnagya.

A prostituáltak igazi szezonja a december, ezen belül is a karácsony körüli napok. Évek óta ebben az időszakban mennek a legtöbben örömlányokhoz. A szakemberek szerint ennek legfőbb oka, hogy a férfiak ilyenkor a megszokottnál sokkal több időt kénytelenek a feleségeikkel tölteni.

színesbulvár

2005.12.03. 09:46
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: