HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Most érdeklem vagy sem?

1. Csak egy dologra koncentráltál!


Ha valaki valóban érdeklõdik irántad, akkor legalább négy területen pozitív jelzéseket sugároz feléd. Na hagyatkozz csupán a testbeszédre! Mikor meglát téged, felhúzza a szemöldökét, majd tíz perc múlva feléd néz a lábfeje? Még egy órával később a felső teste feléd fordul, mikor itallal kínál? Ez mind szép, de ebből ne azt olvasd ki, hogy az illetõ érdeklődik irántad. Ezeknek a jelzéseknek ugyanis egyszerre kell jelentkezniük.


Ha nem egy időben történnek és csak általánosságokról szólnak, a testbeszéd jelzései nem elegendőek. Azaz, a négy pozitív, feléd irányuló jelzésnek egyszerre kell megnyilvánulnia, különben nem ér az egész semmit.


2. Meggondolta magát


Az illetõ elbűvölő a szoba másik végéből, azonban elkezdesz vele beszélgetni és kiderül róla, hogy kellemetlen a lehelete/ borzalmas a stílusa/ még mindig anyuka szoknyájába kapaszkodik stb.


A külső nem azonos a belsővel, és hajalmosak vagyunk azonnal visszavonulót fújni, ha csalódunk a másikban. Ez bárkivel megeshet, és semmit se lehet tenni ellene.


Ha ez túl gyakran történne meg veled, akkor kérdezd ki egy barátodat (olyan valakihez fordulj, aki bátran és õszintén válaszol majd a kérdéseidre): túl erős-e a hangod, vagy talán túl sokat beszélsz, a külsőd híven tükrözi a személyiségedet?


3. Az örök játékosok


Vannak, akik sportot űznek abból, ami neked véresen komoly. Lehet, hogy teljesen jól értelmezted a feléd sugárzott jeleket, az illetõ azonban csak ujjgyakorlatnak szánta, bemelegítésnek az est hátralévõ részéhez.


Az is gyakran előfordul, hogy mindenkivel flörtölünk, csak épp azzal az egy emberrel nem, aki még tetszik is. Ez azért fordulhat elő, mert túl szégyenlősek vagyunk ahhoz, hogy nyíltan rástartoljunk, és azt gondoljuk, hogy elég, ha dobáljuk kicsit a hajkoronánkat előtte, és ebből ő majd mindent észre fog venni. De az is lehet, hogy féltékennyé akarunk tenni valakit. Ha azonban mi vagyunk azok, akivel a másik kisded játékait űzi, az nagyon megalázó tud lenni!


4. Egy külső jelzés bekavar


Elég egy rosszul megválasztott aláfestő zene, és máris oda a hangulat. Lehet, hogy valami kellemetlen dologra emlékezteti a másikat, ami szíven találta, és megingatta az önbizalmát. Sajnos az ilyen dolgokat nem lehet befolyásolni… Ha a váltás nagyon nyilvánvaló, nyugodtan kérdezz rá. Nem az a lényeg, hogy elmondja neked, mi bántja, sokkal inkább az a fontos, hogy te jelezted felé, hogy törődsz vele, és ez már felrázhatja őt is.

rtlklub

2007.09.11. 11:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: