HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Bokszmeccs helyett pornófilm

Meglehetősen durva baklövéssel kezdte meg működését egy amerikai város kábeltévé szolgáltatója, bokszmeccs helyett pornófilmet adtak le főműsoridőben.

Meglehetősen durva baklövéssel kezdte meg működését egy amerikai város kábeltévé szolgáltatója, első adásnapjukon a műsorelőzetesben szereplő bokszmeccs helyett pornófilmet adtak le főműsoridőben.
A csatorna legtöbb nézője minden bizonnyal a két jól ismert bokszoló döntő mérkőzése miatt kapcsolta be a tévéjét aznap este nyolc órakor. A mindent eldöntő ökölcsata helyett azonban másféle izgalmak vártak rájuk, az összecsapás helyett ugyanis egy pornófilm -et láthattak az egyik technikus hibájából.

A stúdióban senki sem tartózkodott bent este hat után, az előre rögzített műsorok ugyanis a beállított sorrend szerint követték egymást. A technikus azonban figyelmetlenségből összekeverte a sorrendet, és így a pornófilm, melynek éjfél után kellett volna kezdődnie, nyolc órakor került leadásra.
Tévedésének köszönhetően a film végig le is ment, mivel senki sem tudta megszakítani az adást. Történetesen a kábeltévé üzemeltetői közül senki nem is nézte az adást, így a reggelig, míg meg nem hallgatták az üzenetrögzítőre érkező bejelentéseket nem is tudtak a tévedésről.
A nézők közt volt aki feljelentéssel fenyegetőzött, de legtöbbjük valószínűleg elégedett lehetett az előre nem tervezett műsorral, ugyanis ahhoz képest, hogy hányan nézték aznap este a csatornát, igen kevés reklamáció történt.

A stúdió vezetője mindenesetre körlevélben kért elnézést a tévedésért, és megígérte: a jövőben az egyik technikus éjszaka is benn marad a stúdióban, hogy hasonló tévedés esetén közbe tudjon lépni.

nice.hu

2008.04.22. 10:59
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: