HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornóbotrány! Perverz jelenetek az utcán

A járókelők szeme láttára villantja elő fedetlen kebleit, majd szoknyáját felhúzva mutogatja nemi szervét az interneten keringő videón egy fiatal lány.

– Csak ne jöjjön ba... meg rendőr – szaladt ki a lány száján, aki egy későbbi jelenetben a legnagyobb lelki nyugalommal guggol le és pisili le a zsúfolt lépcsőt.
Megdöbbentő, de a járókelők rá sem hederítenek, senki nem mer rászólni.

A Blikk úgy tudja, az Örs vezér terénél, az Árpád hídnál, és a Mexikói úti metrómegállónál forgatott film főszereplője nem más, mint a Jenny Baby művésznéven futó magyar pornósztár. Vajon milyen büntetésre számíthat a rendőröktől?

– Az említett esetekben közerkölcs megsértését és köztisztasági szabálysértés elkövetése is megvalósulhat – válaszolt a BRFK kommunikációs osztálya. Az előbbi 10 ezer forintig terjedő, az utóbbi 50 ezer forintig terjedő pénzbírsággal büntethető. A videót Kovi, a magyar pornóguru is elítéli, mint mondta, ez a műfaj nem az utcára való.

Azért csinálják, hogy megmutassák: meg merik tenni, de ezzel megsérthetik mások érzéseit, lelki világát – vélekedett. A szexuálpszichológus szerint a lány azért vállalhatta el a forgatást, mert attól kerül extázisba, ha megmutathatja magát.

– Messze nem természetes az ilyen viselkedés. A perverzió, vagyis szaknyelven a parafília fogalmát is kimeríti – vélekedett Molnár Tamás. De mivel magyarázható a járókelők érdektelensége?

– Az olyan helyzetekben, ahol nem tudják, hogy kell viselkedni, a konformitás lép előtérbe. Nem érzik magukat illetékesnek, ezért társaikhoz hasonlóan inkább nem tesznek semmit – mondta Szendi Gábor pszichológus.

Blikk

2009.07.22. 10:06
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: